Pneuservis Pavlík: péče o kola v Praze – Záběhlice a Prosek

27.6.2024

Hledáte kvalitní pneuservis v Praze, konkrétně v Záběhlicích nebo na Proseku? Pneuservis Pavlík je tu pro vás! Nabízíme kompletní služby pneuservisu, které zajistí bezpečnost a spolehlivost vašeho vozidla. Naše služby jsou navrženy tak, aby splnily potřeby všech typů vozidel, včetně těch s pokročilými pneumatikami run-flat a velkými koly do 23 palců. Přečtěte si více o našich službách a zjistěte, proč je Pneuservis Pavlík nejlepší volbou pro váš vůz.

pneuservis

Nechte své auto hýčkat u nás

Vaše auto u nás dostane tu nejlepší péči. Moderně vybavený pneuservis a ruce našich zkušených mechaniků se dokonale postarají o kola vašeho auta. Díky tomu se můžete spolehnout na pohodlnou a spolehlivou jízdu. Kde nás najdete?

Přezutí kol a pneumatik

Pneuservis Pavlík nabízí profesionální přezutí kol do velikosti 23 palců, což zahrnuje také přezutí speciálních pneumatik run-flat (ROF, SSR, DSST, HRS, RFT, ZP, ZPS). Naše moderní vybavení a zkušený personál zajistí, že vaše kola budou přezuta rychle a bezpečně.

Úschova a uskladnění pneumatik

Nemáte dostatek místa na uskladnění vašich pneumatik? Nabízíme službu úschovy a uskladnění pneumatik a kol. Vaše pneumatiky budou skladovány v ideálních podmínkách, což prodlouží jejich životnost a ušetří vám prostor doma nebo v garáži.

Online rezervace do pneuservisu

Prodej pneumatik a disků

V našem pneuservisu v Praze si můžete zakoupit nové i použité pneumatiky. Použité pneumatiky nabízíme pouze v naší pobočce v Záběhlicích. Kromě toho nabízíme také široký výběr nových alu i ocelových disků. Pokud hledáte cenově dostupné a kvalitní řešení pro vaše auto, Pneuservis Pavlík je tím pravým místem.

Opravy a renovace alu disků

Poškozené alu disky nemusí znamenat nutnost jejich výměny. Nabízíme opravy a renovace alu disků, které vrátí vašim kolům jejich původní vzhled a funkčnost. Naše služby zahrnují také opravy pneumatik a bočních průrazů pneumatik, takže se můžete spolehnout na kompletní servis.

Plnění pneumatik dusíkem i mytí kol

Pro ty, kteří chtějí zlepšit výkon a životnost svých pneumatik, nabízíme plnění pneumatik plynem (dusíkem). Tato služba je ideální pro všechny, kteří hledají lepší stabilitu a úsporu paliva. Na naší pobočce na Proseku nabízíme také službu mytí kol. Udržujte svá kola čistá a v perfektním stavu díky našemu profesionálnímu mytí.

Proč si vybrat Pneuservis Pavlík?

Pneuservis Pavlík je vaší nejlepší volbou pro péči o kola v Praze – Záběhlicích a na Proseku. Naše dlouholeté zkušenosti, profesionální přístup a široká nabídka služeb nám umožňují poskytovat prvotřídní péči. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat

Navštivte nás a zjistěte, proč je Pneuservis Pavlík jedničkou ve svém oboru. Těšíme se na vaši návštěvu!

4